Skip to content

Man drikker da champagne til julefrokost!?

Når man nu kombinerer det traditionelle ”Champagneløb” på skovcyklerne og cykleafdelingens julefrokost, ja så kan man da godt drikke champagne til julefrokosten.

NSU Cyklemotion afholdt i år ”Champagneløbet” lørdag den 30. december. Deltagerantallet var seksdoblet i forhold til sidste år, så det var dejligt at sende alle holdene – parvist – af sted fra klubhuset og ud på den udfordrende skovrute, som alle par havde to timer til at gennemføre. Der var 12 poster, der skulle findes v.hj.a. et udleveret kort over området. Og fandt man alle 12 poster, ville man ca. have kørt 30 kilometer i det mudrede terræn. Lidt finregn og lidt kølig blæst var med til at krydre turen, så de drilske spørgsmål ikke skulle løses under alt for komfortable betingelser. Står man med høj puls og lidt stress for at komme i mål til tiden, hvad svarer man så på følgende spørgsmål, der hang på en af posterne: ”Tag først kvadratroden af 196. Divider dernæst med ½. Hvad er resultatet?” De tre svarmuligheder var 7, 28 eller 98. Prøv selv! Uden hjælpemidler (du står midt ude i skoven!).

Oven på disse strabadser var det tid til en overdådig julefrokost, forberedt og tilberedt af formanden og hans nærmeste familie. Det er godt, at klublokalerne både råder over ovn, kogeplader, køleskabe, vand, vask og opvaskemaskine. Hvad det kulinariske angår, så manglede der intet af det, der hører til på et traditionelt julebord. Hverken koldt eller varmt.

Champagnen kom dog først ind i billedet, da der skulle spises kransekage og skåles for vinderne af løbet Ole Beierholm og Henrik Wendelboe.

Selskabet opløste sig selv ud på eftermiddagen, og igen måtte man prise sig lykkelig over en industriopvaskemaskine, der virkelig kunne få noget fra hånden, om man så kan sige.

En god årsafslutning for de af klubbens medlemmer, der var mødt op.

HJG.

Et par billeder fra dagen:


Siden er vist 2239 gange.
Back To Top