Skip to content

Tilmelding NSU Indoor bike

Tilmeldingsvejledning

Ved første gang

Er det første gang du skal tilmelde dig et hold skal du først trykke på knappen medlemsoprettelse. Derefter udfylder du alle oplysninger. Det er meget vigtigt at det er den som skal gå på det enkelte som bliver oprettet, da det skal bruges i statisk.
Til sidst skal du acceptere handelsbetingelserne.
Der efter får du en mail, som bekræfter til din tilmelding og en adgangskode som du skal bruge når der skal vælges hold.
Efter dette følges vejledningen som hvis du allerede er oprettet.

Hvis du allerede er oprettet

Er du allerede oprettet som bruger, skal du klikke på det hold som der skal tilmeldes. Derefter skal du bruge dit mobilnummer. Eller din e-mail samt din kode. Har du glemt din kode kan du få en ny med det samme.
Dette taster du ind og herefter får du mulighed for at vælge det navn som skal tilmeldes. Derefter bekræftes at oplysningerne er rigtige ved at trykke næste. Næste side viser hvilket hold der tilmeldes og hvem det er igen. Acceptere igen betingelserne ved at trykke på den lille firkant og tryk næste. Herefter skal du tilmelde dit betalingskort og gennemføre betaling.
Nu har du tilmeldt til betalingskort til automatisk at betale kontingent så længe brugeren benytter sig af et hold. Du vil i løbet at de næste dage modtage en mail, med en bekræftelse på at betalingen har fundet sted.

BEMÆRK ANTALLET AF MÅNEDER DU TILMELDER DIG FORTÆLLER HVOR LANG TID ER TIL NÆSTE GANG DER SKAL BETALES.

Back To Top