Skip to content

Klubmester uden handicap

Årets klubmesterskab blev kørt på en ca. 13 km lang rundstrækning fra Øvelgunde Fredskov over Almsted, Hundslev, Elstrup og Østerholm i rimeligt cyklevejr; dog med stigende vindstyrke hen gennem forløbet. Ruten skulle gennemkøres tre gange, så den samlede distance endte omkring de 40 kilometer. – Som ved tidligere klubmesterskaber, så blev løbet kørt med handicap, udregnet efter de i sensommeren kørte enkeltstarter. Det vil sige, at hurtigste mand på enkeltstarten blev sendt af sted ca. 10 minutter senere end den først startende rytter. Der var altså tale om det, der i indviede kredse kaldes ”omvendt jagtstart”.

Alle startende gennemførte i fin stil, men ankom desværre også i startrækkefølgen uden de helt store tidsmæssige forskydninger. Så de givne handicap var nok beregnet lidt rigeligt rundhåndede i de ”svages” favør.

Klubmester blev Henrik Wendelboe, og på de næste pladser kom Karsten Grove og Ole Beierholm.

Efter løbet var der grillpølser og pølsebrød til alle deltagere, starteren/tidtageren, fotografen samt den fremmødte, ungdommelige tilskuer. Plus – selvfølgelig – god, stærk kaffe med lækre småkager til at slutte af på. Det hele blev krydret af livlig snak om egne og andres bedrifter, samt dagsaktuelle og lokale emner.

Den glade vinder og de næsten lige så glade sølv- og bronzevindere kan ses på vedstående foto, ledsaget af et par billeder fra dagen.

HJG

Siden er vist 1993 gange.
Back To Top