Skip to content

Kyndelmisse på brede dæk!

4. afdeling af VinterCup 2019/20 for MTB i Aabenraa.

NSU Cykleklub og Danfoss Cykelklub benyttede Kyndelmisse den 2. februar 2020 – hvor halvdelen af vinteren siges at være gået – til at arrangere den fjerde af i alt fem afdelinger af VinterCup 2019/20. Endnu en gang blev det gode og udfordrende terræn omkring Aabenraa benyttet til formålet, med udgangspunkt fra hallerne i Arena Aabenraa.

I alt 188 par blev på cykel sendt ud på fire forskellige baner, hvor parrene på hver bane skulle finde 12 poster. Ved hver post hang der et spørgsmål – af almen eller aktuel karakter – som skulle besvares. Der var givet tre svarmuligheder, og det svar, som man mente var rigtigt, skulle præges ind i et medbragt såkaldt klippekort. En funden post giver tre point og et rigtigt svar yderligere tre point.

Parrene har 90 minutter til at finde posterne, og kommer man for sent hjem til mål, koster det et strafpoint for hvert minut. Det var vist det om reglerne. Hvad der måske ikke umiddelbart fremgår
er, at det er megasjovt for deltagerne fra Sydjylland og Fyn, der ud over at knokle på cyklerne går meget op i om posterne nu er rigtigt placeret og om spørgsmålene er fair.

Til at styre det hele er der et VinterCup-udvalg og en ansvarlig for hver af de to arrangerende klubber. Disse trækker så på en flok frivillige, der gerne står tidlig op og bruger et par timer eller tre på at sende parrene afsted og modtage klippekortene igen, når tiden er gået. Alt dette i dagens anledning i noget så usædvanligt som tørvejr med solskin, en rimelig temperatur på ca. fem grader
og ikke alt for voldsom blæst.

Et fint arrangement, som klubberne kan glæde sig over at have fået vel gennemført.

HJG.

Et par billeder fra dagen:

Siden er vist 1771 gange.
Back To Top