Skip to content

Fra skidengul til dueblågrå

Det store lokale i klubhuset trængte til et lidt mere ensartet udseende. Så derfor var der inviteret til en arbejdslørdag den 24. marts 2018.

I alt fire arbejdsvillige var mødt op, og det var stort set også, hvad der var plads til, hvis vi ikke skulle gå i vejen for hinanden.

Vi varmede op med en kop kaffe, og så blev der ellers pillet plakater ned, tapet af med malertape, spartlet og ryddet til side, så det var til at komme til at svinge malerpensler og malerruller. – Og så blev bøtten med den flotte, dueblågrå maling åbnet, og smukkeseringen af væggene kunne begynde.

Der blev holdt en tiltrængt frokostpause, mens malingen tørrede. Og så var det ellers tid til at påføre andet lag maling, så det var helt dækkende. Da malertapen blev fjernet, viste der sig godt nok et par ”helligdage” rundt omkring kontakterne, men det bliver fikset senere.

Vi nåede alligevel kun halvvejs, så efter påske skal vi i gang igen. De fine og velsmagende pølser fra Holm kan nok alligevel ikke holde sig så meget længere.

Så har man lyst til pølser og pensler, er det bare med at melde sig klar hos formanden.

HJG

Et par billeder fra dagen:


Siden er vist 3520 gange.
Back To Top